Avslut på Träningsserien 2018-2019, 8 April 2019

Lag Anderberg Lag Bobo (2)           Segrande lag i Träningsserien blev  Lag Anderberg.                                                                         Fr.v. L-G Andersson, B-Å Andersson, Arne Efraimsson, L-O Ahlberg,                          Margret Bredberg samt Marita Efraimsson.                                                                                      På andra plats kom Lag Bobo.                                                                                                                Fr.v. J-Å Wibber, Björn Johansson, Ewa Johansson, Roy Carlsson, Mona Carlsson, Bernt Johansson, Gerd Tunje samt Bertil Tunje.                                                                               Stort Grattis till er alla!

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer inaktiverade.