Singelfestivalen 2010-08-07

Sansjö Bouleklubb har arrangerat en helt ny typ av bouletävling.

Det var mixade dubbellag i klassen Veteran 55 som spelade singelmatcher. Damer mötte damer, och herrar mötte herrar. Hela 43 lag kom till Sverigepremiären som lockat spelare från Varberg, Göteborg, Landvetter, Lerum, Skara och så naturligtvis från flera klubbar i Sjuhärad.

Upplägget slog väl ut och efter grundspel med 7 omgångar monrad var det dags för slutspel med de 4 främsta lagen. Och det var ”långväga” gäster som lade beslag på dessa platser – Skara, Åkered, Varberg och Landvetter.

Och övriga som stannade kvar för att beskåda slutspelsmatcher fick se boule på det mest spännande sätt. Varberg mötte Landvetter i match om 3:e pris och vann denna med knappa siffrorna 13-11 och 13-10. Skara och Åkered (Göteborg) spelade om förstaplatsen och denna blev ännu jämnare – seger till Skara med 13-11 och 13-11.

Mer kan man knappast inte begära av en bouletävling – nytt intressant upplägg, många spännande lagmatcher med singelspel och som grädde på moset, finalmatcher med sällan skådad spänning.

Författat av Eddy Persson

Resultatlistan hittar Du under Kategorier / Resultat.

Related Images:

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.