Kval Svenska Cupen veteran

Sansjö Boule deltog lördagen 10/9 2010 med 2 lag i kvalet till finalen i Svenska Cupen veteran.

Kvalet avgjordes i den nybyggda boulehallen på Majvallen vid Slottsskogen i Göteborg i två klasser; V55 och V65. I V55 spelade Gerd Sandin, Mona Carlsson, Bengt-Åke Andersson, Reino Lindberg och Jan-Åke Brandt som ställdes mot BK Knuff från Halmstad. Efter de två inledande dubblarna med Bengt-Åke & Reino samt Gerd & Jan-Åke var ställningen 1-1 genom Gerd & Jan-Åkes 13-7-vinst. Den efterföljande trippeln vann Gerd, Reino & Jan-Åke med 13-7, vilket innebar att det räckte med en vinst i de följande två dubblarna. Då Gerd & Jan-Åke vann sin dubbel med 13-6, var resultatet i den fjärde dubbeln utan betydelse och Sansjö var därmed klart för finalspel i V55.

Sansjö´s lag i V65 utgjordes av Gerd & Bertil Tunje, Hans Johansson, Liss Bredberg och Lars-Åke Nilsson, vilka mötte Landvetters BC. Efter att ha vunnit de två inledande dubblarna föll laget i trippeln och de två resterande dubblarna och missade därmed tyvärr finalspelet.

Finalen med 16 lag spelas i Borås Boulecenter den 13 och 14 november 2010.

Related Images:

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.