Medlemsmöte 2010-12-01

Ca 80 medlemmar hade hörsammat kallelsen till medlemsmötet i Sjömarken IF´s klubbstuga.

Ordf. Lasse Ahlberg hälsade alla välkomna och inledde mötet med att konstatera att klubben haft stora tävlingsframgångar under året med bl. a. DM-guld till Gunhild Carlén & Hans Johansson i V65 MXd och segern i Svenska Cupen V55 med laget Gerd Sandin, Lars-Åke Andersson, Reino Lindberg och Jan-Åke Brandt. En sammanställning av klubbens tävlingsframgångar finns på SSÖ hemsida.

Bertil Tunje presenterade klubbens tävlingar 2011 och visade sedan på storbild hur man anmäler sig till tävling online via Svenska Bouleförbundets hemsida. Det finns också en länk till anmälan online via SSÖ hemsida.

Därefter visade Jan-Åke Brandt hur man navigerar på klubbens hemsida.

Ordf. tog upp frågan om fortsatt instruktörsledd träning på onsdagar. Det var mötets mening att träningskvällarna ska fortsätta även nästa år. Jan-Åke Brandt, Lars-Olof Ahlberg, Gerd Sandin och Reino Lindberg är anmälda till WDBF´s instruktörsutbildning som går av stapeln i Skara i januari 2011.  Då det är klubbkvotering som gäller, är det inte säkert att alla 4 kan delta.

Slutligen bjöds alla till bords, där en efterlängtad landgång väntade. Under tiden vi stillade hungern, underhöll eminente Fredrik Jörnetorp oss med sång och musik som avslutades med allsång.

Det finns några foton i bildgalleriet.

Related Images:

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.