Hallmästerskapen 2011

SSÖ och Borås Boulecenter har under två veckor anordnat Hallmästerskap i Borås Boulehall.

Tävlingen har spelats i öppen klass och hallmästare har utsetts i följande klasser; Damsingel, Herrsingel, Damdubbel, Herrdubbel, Trippel och Mixdubbel. Sammanlagt 124 lag kom till start när grundspelet avgjordes under den första spelveckan. Grundserien avgjordes genom 4 monradspel, och de 16 bäst placerade lagen från grundspelet gick vidare till nästföljande veckas finalspel som spelades med direktutslagning. Jari Ilomäki och Peder Aronsson, BOR, lyckades med konststycket att vinna både Herrdubbel och Trippel, den senare tillsammans med Bo Heningsson.

Alla resultat hittar Du under Kategorier/ Resultat.

I Bildgalleriet finns foton på pristagarna.

Related Images:

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.