TRÄNINGSSERIEN 2010/2011

SSÖ har i Borås boulehall under vintern anordnat en träningsserie med 36 deltagande lag från hela bygden.

Det innebär att det i boulehallen, så gott som varje måndagsförmiddag, deltagit minst 144 spelare som spelat 72 matcher, alltså sammanlagt 1800 matcher! Efter att ha spelat en grundomgång med dubbelmatcher där alla mötte alla, genomfördes finalspelet så att lagen delades upp i tre olika divisioner med utgångspunkt från placeringen i grundspelet, de tolv främsta till division 1 osv. Prisutdelningen gick av stapeln i Sjuhäradshallen, där deltagarna bjöds på landgång och kaffe med kaka. Göran och Gunhild Carlén har med den äran agerat tävlingsledare.

Under kategori Resultat hittar Du resultat från alla omgångarna.

Det finns också några bilder i Galleriet.

Related Images:

Det här inlägget postades i Nyheter. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.