SM 2019

På årets SM var vi 15 stycken som repr. Sansjö Boule.                                                                Ett glatt gäng som på vägen mot Linköping stannade vid Brahehus för gemensam fika och uppladdning inför kommande strapatser.                                                                        Söndagen  den 14/7, i strålande sol och tropisk hetta gick tripplarna. Där gick Arne, Allan och Kerstin–Göran, Barbro och Janne–Göran, Gunhild och Britt samt Berit och Marita vidare från poolen.                                                                                                                               På måndagen då mixdubbeln spelades hade solen tagit semester och regnet tog över. Det hindrade inte våra spelare från att spela sig vidare från poolen. Allan och Kerstin tog sig till 16-delen, för övriga tog resan slut något tidigare.                                                              Årets höjdpunkt var Arnes fantastiska insats i precisionsskytte som resulterade i en guldmedalj.                                                                                                         En lärorik och prestationsgivande vecka med många fina minnen.                                   Insänt av Monica Fällmar.

Related Images:

Det här inlägget postades i Nyheter, Tävlingar. Bokmärk permalänken.

Kommentarer är stängda.